Diagnose

Diagnose

Computer Diagnose
Waarom voeren wij een diagnose uit?
Alle computers die wij, zowel thuis als bij ons op kantoor, in handen krijgen voeren wij eerst een diagnose uit. Zo krijgen wij beter beeld wat er precies aan de hand is of wat er precies gedaan moet worden aan uw computer. Het is ook mogelijk dat uw computer een APK nodig heeft, lees hier verder wat een APK is.
Voordat wij aan de slag gaan nemen wij eerst contact met u op om de diagnose met u te bespreken en wat eventueel de kosten hier van zullen zijn. Dit noemen wij een Diagnose.

Wat gaan wij precies doen?
Wij controleren eerst de door u aangegeven klacht en eventueel de oorzaak daar van, dan gaan wij over tot herstellen daar van. Ondertussen controleren wij de rest van de softwarematige programma’s op defecten. Conditie van uw hardware onderdelen, Firewall/Virusscanner oftewel de veiligheidspunten nemen wij ook mee.

Wat krijgt u?
Zoals eerder vermeld bespreken we met u de Diagnose. Dan krijgt u per mail een prijsopgaaf en indien mogelijk geven wij ook advies over de eventuele andere mogelijkheden. Wij doen niets zonder met de klant gesproken te hebben.