Budget Pakketten

Waarom voor ons kiezen?

Image

Firewall

Een firewall is een beveiligingssysteem dat tussen je private netwerk en netwerken van buitenaf geplaatst wordt. Dat private netwerk kan bestaan uit 1 computer, maar ook uit het volledige netwerk van je bedrijf.

Image

Data Encryption

Data-encryptie is een geheel aan technieken waarmee gevoelige of persoonlijke gegevens kunnen worden versleuteld om te garanderen dat ze vertrouwelijk blijven.

Image

Support Center

Customer service is verantwoordelijk voor de communicatie met klanten. Dit omvat het oplossen van problemen, het beantwoorden van vragen en het makkelijker maken van aankopen. Een goede klantenservice kan veel waarde toevoegen aan het imago van een bedrijf en extra inkomsten genereren.

Image

Technical Service

Een support engineer is iemand die problemen op het gebied van ICT en techniek oplost. Dit zijn vaak problemen die spelen bij gebruikers, klanten en opdrachtgevers. Als je zelf bijvoorbeeld veiligheidsproblemen hebt of een update moet uitvoeren en besluit hiervoor je IT-partner te bellen.

image

Websitebouwer slepen en neerzetten

Slepen en neerzetten is een gebruikersinterfaceactie waarmee mensen items binnen een grafische gebruikersinterface kunnen verplaatsen, bijvoorbeeld in een pagina voor websitebouwer. Het verplaatsen van items kan worden gedaan door een item met de muis te slepen, het dus te "slepen", naar een andere locatie op het scherm, die het "dropt". Items zijn meestal bestanden of mappen, maar kunnen ook tekst of pictogrammen zijn. Slepen en neerzetten lost het probleem op om items te moeten vinden omdat alle items achter elkaar worden weergegeven.

Binnenkort!

Ga snel en eenvoudig aan de slag

Iedereen is hier blij mee – Je hoeft niet langer te vertrouwen op webdesigners om je online aanwezigheid op te bouwen. Een moderne website bouwer zoals RvZ ICT Service maakt het voor iedereen mogelijk om snel en moeiteloos een eigen website te maken. Het is een feit dat design een grote rol speelt in het succes van een website. Een onaantrekkelijk ontwerp kan ervoor zorgen dat bijna de helft van de bezoekers je website zal verlaten. Voor niet-ontwerpers klinkt het misschien moeilijk om een mooie website te maken. Als je hulp nodig hebt, kun je altijd hulp aanvragen om de eerste stap te zetten hoe je je eigen site kunt ontwerpen en waarom webdesign belangrijk is.

Binnenkort!
image

Budget FAQ

Ons Datacenter

map image
Brand Image
Brand Image
Brand Image
Brand Image
Brand Image
Brand Image