Webdesign

Webdesign
Altijd al een website willen hebben maar u heeft zelf geen kennis daarin? Geen probleem, betaal geen honderden euro’s maar neem een budget design pakket van RvZ. Wij helpen u met het opbouwen van uw website. Lever ons het materieel zoals teksten, afbeeldingen etc. en wij gaan aan de slag en houden u op de hoogte.


Wat bieden wij?

Wij bieden u hulp aan zodat uw website 100% werkt in combinatie met wordpress. Professionele website zitten meestal licentie op, deze dient u zelf voor te zorgen. Wij beveiligen uw website met een ‘No Right Click No Copy’ zo voorkomen wij dat anderen niet uw materiele onderdelen kunnen stelen en ‘Recaptcha’ zodat u geen last krijgt van spam berichten etc. Ook bieden wij na afbouw van de website 2 weken gratis services aan voor eventuele wijzigingen.

Zodra de website volledig klaar en online is krijgt u de inlog gegevens toe gestuurd.

U betaald hiervoor eenmalig 150 inclusief 2 weken gratis services. Bestel hier onder de Budget Design pakket.
Vooraf betalen en het bedrag is inclusief 21% BTW.

Combi pakket

U kunt er ook voor kiezen om een combi pakket te nemen. Zo heeft u alles in 1 pakket. Het pakket bestaat uit een Budget Design, Budget 3 Hosting incl. Domein en Gratis services. U betaald dan 30 /maand elke 1e van de maand ontvangt u een betaal link via mail.

Wij regelen de Budget 3 Hosting pakket incl. domein, Logo Design en maken uw website met wordpress zoals genoemd bij ‘Wat bieden wij?’ hier boven. U dienst altijd zelf voor materieel te zorgen. Gratis services bijv. wijzigingen aan uw website.

Bestel hier onder de Combi pakket.
Vooraf betalen en het bedrag is inclusief 21% BTW.